Bijdrage Cursus UNTSO Militairen, Clingendael

Vandaag verzorg ik op Instituut Clingendael een interviewcarrousel, waarin ik het wonen en werken in het Midden-Oosten nader toe zal lichten aan een groep Nederlandse militairen die naar het Midden-Oosten zullen worden uitgezonden naar de UNTSO (UN Truce Supervision Organisation) missie aldaar. De landen waar de missie wordt uitgevoerd zijn Israël, de Palestijnse gebieden, Libanon, Jordanië en Egypte.

Clingendael organiseert in opdracht van het Nederlandse Ministerie van Defensie de cursus voor deze militairen. De partners van de waarnemers zullen ook deelnemen aan deze cursus. Een belangrijk onderdeel van de cursus is het thema “Wonen en werken in het Midden-Oosten”. Door middel van een ‘interviewcarrousel’ kunnen de deelnemers aan de cursus, in groepjes, op een informele manier vragen stellen over het leven en werken in het missiegebied.

Plaats een reactie