Deelname Expertmeeting “Egyptenaren, Libiërs, en Tunesiërs in Nederland: Sámen voor Vrouwenrechten”

Vandaag leid ik een Arabischtalig rondetafelgesprek over de politieke participatie van vrouwen in het Midden-Oosten en Noord Afrika na de Arabische Lente. Dit in het kader van de expert meeting “Egyptenaren, Libiërs en Tunesiërs in Nederland: Sámen voor Vrouwenrechten”.

Tijdens het rondetafelgesprek zal de rol van diaspora-en ontwikkelingsorganisaties aan bod komen, alsook de rol die Arabische mannen kunnen spelen in het versterken van de politieke participatie van vrouwen in de Arabische regio.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door E-Quality, Kenniscentrum voor Emancipatie, Gezin, en Diversiteit, in samenwerking met het Nederlandse Minsterie van Buitenlandse Zaken en de stichting Pax Ludens.

1 gedachte over “Deelname Expertmeeting “Egyptenaren, Libiërs, en Tunesiërs in Nederland: Sámen voor Vrouwenrechten””

Reacties zijn gesloten.