Crash-course “Het Midden-Oosten in Vogelvlucht”

Vandaag geef ik op een jaarlijkse familiedag de crash-course “Het Midden-Oosten in Vogelvlucht”. Tijdens deze interactieve sessie worden aan de hand van videofragmenten, foto’s en persoonlijke anekdotes korte introducties gegeven op de thema’s Arabische Lente, Islam en Vrouwen in Saoedi-Arabië, waarna de deelnemers al hun vragen kunnen stellen.

1 gedachte over “Crash-course “Het Midden-Oosten in Vogelvlucht””

  1. Beste Annemarie,

    Spannende dingen gebeuren daar in het MO, maar ook vreselijke, met name voor vrouwen. Je visie daarop lijkt me geweldig interressant. Zeker gezien bovengenoemde MO in vogelvlucht. Geef je deze sessie ook elders of op afroep ?
    Ik ben benieuwd hoe het met jou, en het bedrijf gaat. Maar ook met je studie in Nijmegen. Hopenlijk gaat het nog allemaal naar wens en kan je het aan.
    Mooie en boeiende website is het geworden, veel succes gewenst !
    Hartelijke groet, Dirk Jan

Reacties zijn gesloten.