Op naar Marokko

Van 21 tot 25 maart zal ik deelnemen aan de NISIS Spring School “Studies on Islam and Muslim Societies and its Social Values” in Rabat, Marokko. Daar zal ik een paper presenteren over de uitdagingen en kansen van onderzoek doen in Saoedi-Arabië.

De Rabat Spring School schenkt met name aandacht aan de invloed van de sociaal-politieke context waarbinnen men onderzoek doet op het onderzoek dat men uitvoert. Ook zal er worden gesproken over de rol en het belang van onderzoek in beleidsvorming en het maatschappelijke debat.

De Spring School wordt georganiseerd door:

Netherlands Interuniversity School for Islamic Studies (NISIS)
Institut d’Études de l’Islam et des Sociétés du Mondes Musulmans (IISMM) in cooperation with the Institute de recherche pour le développement (IRD)
Centre Jacques-Berque (CJB)
Centre Marocain des Sciences Sociales (CM2S)

In samenwerking met het Nederlands Instituut in Marokko (NIMAR) en het Institut Français de Rabat.

Meer informatie vind je hier.