Uitreiken van Mediaprijs voor vrouwelijke deskundige

Tijdens een drukbezochte talkshow in het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum mocht ik als winnares van vorig jaar de You Go Girl Award van dit jaar uitreiken: aan melkveehouder Heleen Lansink.

De You Go Girl Award is een en prijs voor vrouwelijke rolmodellen die afgelopen jaar met hun deskundigheid zichtbaar in de media zijn geweest.

Heleen wordt door de stemmers gezien als een uitstekende ambassadeur voor de volledige agrarische sector en de melkveehouderij in het bijzonder: “Ze weet de verbinding te maken tussen boer en burger. Het is dapper dat zij een genuanceerd geluid durft te laten horen. Heleen Lansink is gedreven en authentiek en brengt een heldere visie over”.

Een impressie van het evenement, georganiseerd door sprekersbureau ZijSpreekt en mediaplatform Vaker In De Media kun je hier bekijken.