Lezing “Turkey and the Syrian Crisis” in Istanbul, Turkije

Op de conferentie “Liberal Opportunities and Challenges for Turkey in the Context of Europe” geef ik de lezing “Turkey and the Syrian Crisis”. In de lezing zal zij ingaan op de huidge situatie in Syrië, de Turkse positie daarin, en de kansen en uitdagingen voor Turkije in deze context.

Het doel van de conferentie is het samenbrengen van jonge leiders uit de EU en Turkije om ideeën uit te wisselen omtrent de de positie van Turkije in de context van haar buitenlandse betrekkingen (EU en de Arabische regio) alsook de binnenlandse politiek van Turkije, vanuit liberaal perspectief. Het programma leest u hier.

De conferentie wordt georganiseerd door het European Liberal Forum (ELF) met steun van de Friedrich Naumann Foundation for Freedom (Duitsland) en de Stichting Internationaal Democratisch Initiatief (IDI) van D’66 (Nederland).