Spreker

Ik ben verbonden aan sprekersbureau ZijSpreekt en daar te boeken als spreker, moderator en dagvoorzitter. Ik spreek enthousiast, helder, en met kunde en passie. Ik vind het fijn om het publiek op een prettige en vrijblijvende wijze te betrekken in mijn verhaal en écht ‘mee te nemen’. Het ‘menselijke verhaal’ staat voor mij altijd centraal. 

Ik kan lezingen verzorgen over o.a. onderstaande onderwerpen. Ook draag ik als moderator/dagvoorzitter graag bij aan een mooi en inspirerend verloop van bijeenkomsten over bijv.:

  • Gendervraagstukken 
  • Saoedi-Arabië, Golfregio, Midden-Oosten: maatschappij, politiek, economie, kunst, ondernemerschap
  • Omgang met diversiteit en inclusief denken & handelen
  • Verbindend communiceren & de kracht van luisteren
  • Persoonlijk leiderschap 
  • Maatschappelijk ondernemerschap

Een greep uit mijn optredens: 

Spreker
Ik neem graag deel aan paneldiscussies, bijvoorbeeld voor opdrachtgevers als Amnesty International en het Vrijheidsfestival Rotterdam. 

Voor de Götaland Center for Intercultural Dialogue in Zweden gaf ik een lezing over ‘Gendergelijkheid: vrouwelijke activisten in Saoedi-Arabië als inspiratiebron’.

"Annemarie van Geel gaf een prikkelende en inspirerende lezing op onze conferentie over interculturele dialoog en gendergelijkheid. Ze heeft grote kennis van zaken en beheerst de kunst en sensitiviteit van het meenemen van haar publiek op een diepgaande, en tegelijkertijd toegankelijke en charmante manier." 

~ Rasoul Nejadmehr, Center for Intercultural Dialogue, Göteborg, Zweden

Moderator & dagvoorzitter

Voor de Nederlandse Vrouwenraad i.s.m. WO=MEN Nederlands Gender Platform was ik dagvoorzitter van de conferentie ‘Women as Powerful Agents for Peace and Security.’

In opdracht van het Ministerie van Buitenlandse Zaken modereerde ik de lezing & paneldiscussie Handing her the mic: past, present and future of Gulf women (Henriette van Lynden Lezing) in het Humanity House te Den Haag. 

"We kijken terug op een succesvolle avond in het Humanity House met Annemarie van Geel als moderator. Ze leidde een boeiende paneldiscussie over de positie van vrouwen in de Golfstaten. Ze had een goede klik met de spreeksters en de samenwerking met haar was erg prettig." 

~ Lotte Hajema, Ministerie van Buitenlandse Zaken, directie Midden-Oosten en Noord-Afrika
 

Ik ben verbonden aan Sprekersbureau ZijSpreekt en ben daar te boeken als spreker, dagvoorzitter, en moderator.